Tel 0555 090 0187
Profesyonel Etkinlik Yönetimi
1025

Yelken Nasıl Bir Spordur?

 Yelken aktivitesi kısaca yelkenli teknenin rüzgar gücünden faydalanılarak hareket ettirilmesine dayalı bir spor olarak karşımıza çıkmaktadır. Tarihi Antik Mısır’a kadar giden bu spor, günümüzde oldukça popüler aktivitelerden bir tanesidir. Bu kadar popüler bir aktivite olmasının en büyük sebebi, deniz havasının verdiği enerji ve keyiftir.

Fitnesstanbull yelken aktivitesi grup olarak yapılabilecek harika bir etkinliktir. Hem eğlenmek hem de kişisel becerileri konuşturmanın önemli olduğu bu aktivitede, masmavi denizin içerisinde spor yaparak motive olma imkanı da bulunmaktadır. Yelken aktivitesi oldukça rahatlatıcı ve kişiyi stresten alıkoyan bir aktivite olarak öne çıkar. Bunun da en önemli sebebi hiç kuşkusuz tertemiz deniz havası olmasındandır.

Takım İçi Motivasyonu ve Rekabeti Arttırır

Yelken sporu, diğer tüm spor dallarında olduğu gibi içerisinde rekabet barındırmaktadır. İster bireysel şekilde isterse de takım halinde yarışılabilen bu spor dalı son derece rekabetçi ve keyifli karşılaşmaları içermektedir.

Yelken sporu takım dayanışması gerektirdiğinden takım içi uyumu arttıracaktır. Aktivite esnasında katılımcılar sorumluluk almayı ve birbirlerine yardım etmesini öğreneceklerdir. Bu da kişilerin iş hayatında da beraber çalışmalarını son derece kolaylaştıracak ve iş veriminin artmasını sağlayacak bir husus olarak karşımıza çıkar.

İş arkadaşları arasında yapılan bu tip eğlenceli aktiviteler, hem bireysel motivasyonu hem de takım içi motivasyonu arttırma özelliğine sahiptir. Yapılan bu etkinlikler, iş arkadaşlarının birlikte keyifli vakit geçirmesini sağlayarak uyumu arttırır. Artmış olan bu uyum iş yerinde daha verimli çalışmayı sağladığı gibi personelleri de mutlu eder. İşinden ve iş arkadaşlarından memnun olan personeller hiç şüphesiz daha verimli ve daha istekli çalışırlar.

Bizler de Fitnesstanbull olarak yelken aktivitesinin en keyifli ve güvenli şekilde yapılabilmesi adına çalışmalar yürütmekteyiz. İşinin uzmanı personellerimizle birlikte size unutlmaz bir gün ve ekeyifli dakikalar yaşatmak adına var gücümüzle çalışmaktayız. Sizler de elemanlarınıza bu keyifli dakikaları yaşatmak, takım içi motivasyonu ve uyumu arttırmak adına bu etkinliklere başvurabilirsiniz. Bilim insanlarının da yapmış olduğu çalışmalar neticesinde de görüldüğü üzere, bu tarz aktiviteler hem stresten uzaklaştırma hem de verimi arttırma yetisine sahiptir.

Haydi başlayalım...

Sizi Arıyalım

Çağrı Merkezi 0505 454 82 80

Pazartesi - Pazar:


Bizi Takip Edin