Tel 0555 090 0187
Profesyonel Etkinlik Yönetimi
1028

Survivor Ne Demek?

Son yıllarda örgütsel iletişimin öneminin anlaşılmasıyla kurumlar çalışanlarını takım ruhunu destekleyecek aktivitelere yöneltmeye başlamıştır. Bu aktivitelerin yararlarının iyi bir şekilde gözlemlenmesi ise söz konusu etkinlikleri oldukça yaygınlaştırmıştır. Survivor parkurları ise, bu etkinlikler arasında en öne çıkanlardan biridir.

Kurumumuz, Türkiye’nin en iyi ve en büyük Survivor parkuruna sahip olmasıylaSurvivor deneyimine oldukça yakın bir deneyim sunmaktadır. Parkurlar, müşterilerin survivor deneyimini mümkün olduğunca yükseğe taşımak için özel olarak tasarlanmıştır. Bu etkinlik, 4 ayrı parkur ve 24 istasyon ile Survivor mücadelesini sonuna kadaryaşamanıza olanak tanıyacaktır.Doğal bir ortamda yer alan parkurlar,keyifli bir takım etkinliğiiçin idealdir. Ayrıca tüm bu mücadeleye girişmek için profesyonel bir sporcu veya spor ile ilgilenen biri olmanız gerekmez.Survivor parkurları, böyle bir zorunluluk barındırmamaktadır çünkü son derece güvenli bir şekilde tasarlanmıştır. Güvenli tasarıma ek olarak, parkur zemininde plaj kumu bulunmaktadır. Etkinlik sırasında ortaya çıkabilecek her türlü aksama ve kaza olasılığı önceden düşünüldüğü ve önlemi alındığı için de size sadece etkinliğin tadını çıkarmak kalır.

Takım etkinliği olması, doğa ile bütünleşme sağlaması, güvenli olması ve herhangi bir yeterlilik gerektirmemesi gibi nedenler survivor parkurlarının tercih edilirliğini artırmaktadır. Bu parkurlar aracılığıyla gerçek bir survivor gibi, doğa ile iç içe bir ortamda rekabetin tadına varmak mümkün. Hem de meslektaşlarınızla!

Kurumsal Yapılar İçin İdeal

Survivor parkurlarımız kurumsal yapılara yönelik olarak dizayn edilmiştir. Bu parkurlarda meslektaş ve iş arkadaşlarınızla gireceğiniz etkileşim, örgütsel iletişim açısından olumlu geri dönüşler sağlayacaktır. Özellikle Survivor yarışının doğasında yer alan rekabet unsuru aracılığıyla kurumları her daim daha yukarı taşıma potansiyeli taşıyan rekabet duygusunu genel olarak kurumunuz; spesifik olarak da örgütleriniz içinde canlı tutmaya olanak sağlamış olacaksınız. Üstelik tüm bu aktiviteleri herhangi bir risk unsuru taşımayan, son derece güvenli ve kaza olasılığından yalıtılmış bir ortamda gerçekleştireceksiniz.  Alanında uzman, yeri doldurulamayan kurum çalışanlarınınönemi düşünüldüğünde bu noktanın son derece önemli olduğu görülecektir.

Siz de kurum içi iletişime ve örgütsel sağlığa önem veriyorsanız; verim ve kalitenin salt çalışma ile elde edilemeyeceğini düşünenlerdensenizçalışanlarınız ile survivor parkurlarını deneyimlemenizi öneririz.

Fitnesstanbull İstanbul Survivor Parkurları Kurumsal Yapınızı Disipline Eder

Bilindiği üzere iş ve çalışma yaşamının en önemli sorunları arasında kurum içi organizasyon bozuklukları, lider pozisyonunun çeşitli nedenlerle kabul görmemesi veya çalışanların birey olarak çalışmaya katkı sunmasının önünün kapatılması veya fikirlerini beyan edememesi gibi çok çeşitli sorunları bulunabiliyor. İşte Fitnesstanbull İstanbul survivor parkurları tüm bu sorunların daha kolay bir şekilde aşılabilmesi ve ekip halinde çözüm yollarının fikirlerle zenginleştirilerek mesafe alınabilmesini sağlıyor. Ayrıca profesyonel eğitmenlerimiz ve uzman kadromuzla sizlerin bu alanda ortaya çıkan ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlayan Fitnesstanbull, kurumsal olarak bizlere başvuruda bulunan şirket veya firmaların ticari hedeflemesine çözüm sunacaktır. Özellikle yönetim kadrosunun diğer üyeler üzerindeki hakimiyetini ve organizasyon kabiliyetini arttıran parkurlarımız, aynı zamanda çalışanların birbirleri ile uyumunun sağlandığı parkurlarda elde edilen tecrübelerle birleştirilerek çalışma yaşantısına entegre edilmesine yarıyor.

 

Haydi başlayalım...

Sizi Arıyalım
 
 
 
 
 

Çağrı Merkezi 0505 454 82 80

Pazartesi - Pazar:


Bizi Takip Edin