Tel 0555 090 0187
Profesyonel Etkinlik Yönetimi
1026

Sağlıklı Zayıflama Kampı

Zayıflama Kampı/İstanbul

Sağlıklıve zinde bir vücuda sahip olmayı kim istemez ki, sonuçta yaşamı anlamlı kılan iki temel faktörden biri sağlık diğeri de mutluluktur. Bu bağlamda sağlıklı zayıflama kampı seçeneği özellikle büyük şehirlerde hareketsiz bir yaşam sürdürenler için harika bir kilo verme ve stresten arınma aktivitesidir. Fitnesstanbull olarak bu ihtiyaca cevap vermek üzeregeliştirdiğimiz zayıflama kampında hem eğlenecek hem de her biri kendi alanında uzman kadromuzun yönlendirmesi ile kilo vereceksiniz. Bünyemizdebarındırdığımız Diyetisyenler, Doktor ve Spor uzmanlarından oluşan uzman kadro ile sizlerin hizmetinde olmaktan gurur duyan kuruluşumuz her anlamda baştan sona kontrollü bir programı sizlere sunmaktan mutluluk duymaktadır. Uzmanlarımıztarafından gerekli yönlendirmelerinyapıldığı eğlenceli veaç kalmadan gerçekleştireceğiniz, üstelik bunu doğa ile baş başa tertemiz bir ortamdayapmaya ne dersiniz?

İstanbul Zayıflama Kampı İle 4 Hafta Sonu Boyunca Hayata Tekrar Merhaba

İstanbul'un yoğun trafiği,zorlu yaşam koşullarından bıktıysanız?İştetam size göre bir fırsat. 4 hafta boyunca,her hafta sonu bu stresten kurtulabilmek artık çok kolay. Sizler için hazırladığımız müthiş organizasyonda her şey dahil sistemi ile hareket eden kuruluşumuz bir yandansağlıklı bir şekilde kilo vermenizi öte yandanbizzatdiyetisyenlerimizin sizlere sağladığı eğitim brifingi ile beslenme tarzınızın şekillendirildiği kapsamlı brifingler ile gürültü ve stresten uzakta bir deneyim yaşatmak için hazırladığımız İstanbul zayıflama kampında titizlikle hazırladığımız programda neler var? Hemen kısaca bir bakalım;

4 Hafta Sonu Zayıflama Kampı Paketi (1 Ay) İçerisinde;

 

À      Motivasyon karşılamamızın ardından kilo ölçüm, metabolizma hızınız ve vücut-su dengeniz uzmanlarımız tarafından ölçülecektir.

À      Her hafta sonu Cumartesi sabahı son derece keyifli ve eğlenceli bir kahvaltı seçtiğimiz butik otelde sizleri bekliyor olacak. Bu noktada hemen belirtelim. Paket program içerisinde önceden ücret alındığı için tüm bu aktivitelerimizde ilave bir ücret söz konusu değildir. Gönül rahatlığı ile önceden tertiplediğimiz gayet nezih ve lüks bir otelde ilk aktivitemiz, yani kahvaltı için buluşuyoruz.

À      Diyetisyenlerimizin gözetiminde hazırlanan bu kahvaltı sonrasında Fitness antrenörlerimizin eşliğindeöncelikle vücudumuzun ısınabilmesine vezayıflamaya yönelik bir idman yapıyoruz.İdman sonrasında diyetisyenlerimiz sizlere sağlıklı zayıflama metotları hakkında programınbilinçli bir şekilde nasıl devam etmesi gerektiğinin anlatıldığı bilgilendirmeler yapacaklardır.

À      Doyurucu ve enfes olan sağlıklı ve organik menüden oluşan öğlen yemeği ile devam eden programımızda özel bir menü ile sizlerin karşınıza çıkıyoruz.

À      Yemekler yenilip sıcak içecekler içildikten sonra öğlen ve akşam arasında Yoga yapmamak olmaz. Uzmanlarımız tarafından gerçekleştirilen bu aktivite ile bir yandan ruhsal rahatlama (Meditasyon), diğer yandan konsantrasyonunuzu sağlayacak uygulamalardan hayli keyif alacaksınız.

À      Dolu dolu geçen programda akşam yemeğinin ardından müzikli bir eğlence ile şekillendirdiğimiz gecenin sonrasında dilerseniz dinlenmeye çekiliyorsunuz.

À      Pazar günü aynı neşeli kahvaltıda tekrar buluşuyoruz ve kahvaltı sonrasında fitnees ile programa devam ediyoruz. Tabi doğa ile baş başa kalınan bir noktada doğa yürüyüşü (trekking) şart. Öğleden sonra saat 16:00’ sonlanan programımız ile son derece eğlencelibir şekilde vakit geçirmenizin dışında sadece iki gün içerisinde verdiğiniz kilo, ruh dinginliği ve rahatlama ile bir dahaki hafta sonu buluşmak üzere evlerinize dönüyorsunuz.

À      Ayrıca diyetisyenimizin size özel olarak hazırladığı program tarafınıza verilecek ve bir sonraki haftaya kadar sizinle sürekli iletişim halinde olacağız.

 

 

Unutulmaz anların yaşandığı ve tüm dostlarınızla paylaşacağınız rüya gibi iki gün sonrasında bir sonraki hafta sonunun gelmesini iple çekeceksiniz. Aralarında Fitness Antrenörü,Doktor ve Diyetisyenlerin bulunduğu uzman kadromuz ile vermiş olduğumuz hizmetlerden yararlanmanız dileğiyle sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız. Lütfen bizlere internet sitemiz üzerinde bulunan iletişim seçeneklerinden günün her saatinde ulaşınız.Uygun fiyat seçeneklerimiz ve konaklama merkezlerimiz ile İstanbul zayıflama kampımız hakkında sizleri detaylı olarak bilgilendirelim. Görüşmek üzere efendim, sağlık ve mutluluk hep sizinle olsun.

 

 

Haydi başlayalım...

Sizi Arıyalım
 
 
 
 
 

Çağrı Merkezi 0505 454 82 80

Pazartesi - Pazar:


Bizi Takip Edin